Innhold

Postliste

Sirkulas postliste ligger tilgjengelig her i henhold til Offentlighetsloven.

Formålet med Offentlighetsloven er å legge til rette for at offentlige virksomheter skal være åpne og gjennomsiktige, og på den måten styrke informasjons- og ytringsfriheten, den demokratiske deltakelsen, rettssikkerheten for den enkelte, tilliten til det offentlige og allmenhetens kontroll av det offentlige. Loven skal også legge til rette for viderebruk av offentlig informasjon.

Sirkula sine postlister

Sirkula legger ut elektronisk postjournal fra foregående uke hver mandag. Postlister fra de tre foregående månedene vil til enhver til ligge ute på vår hjemmeside.

Postlisten gir en oversikt over brev sendt til eller fra Sirkula samt interne notater. Dokumenttypene er beskrevet med kodene I for innkommet post, U for utgående post og N for interne notater. Opplysningene på den offentlige postlisten er kvalitetssikret i forhold til personvern og offentlighet.

Dokumenter du ønsker innsyn i bestilles via post@sirkula.no. Spørsmål om innsyn i dokumenter besvares så raskt vi klarer og som hovedregel innen fem virkedager.

Kontaktperson

Ingelin Lersveen, arkivansvarlig for Sirkula.

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Vi vil bruke din og andres tilbakemelding for å kontinuerlig forbedre denne siden.

Hva forsøkte du å finne?