Ledige stillinger

Sirkula ansatte som illustrerer at de "gir jernet" med ulike glass- og metallting

Vi har et godt arbeidsmiljø med kompetente og engasjerte ansatte som er stolte av å drive en samfunnsnyttig virksomhet for å bedre vårt felles miljø. Slik som på bildet over hvor noen av de ansatte "gir jernet" for å illustrere bedre sortering av glass- og metallemballasje.

Vi bruker Webcruiter rekrutteringssystem når vi søker etter nye ansatte.

I forbindelse med at en av våre dyktige kollegaer har sagt opp, søker vi nå etter en utvikler miljøanlegg.

Spørsmål rundt stillingen rettes til HR-rådgiver, Birgitte Lunn, e-post: birgitte.lunn@sirkula.no,  tlf: 984 31 489, innen tirsdag 22.januar.

Se stillingsutlysninger her

Hvordan søke jobb hos oss

For å søke en ledig stilling hos oss, må du registrere din CV og sende søknaden elektronisk. Det gjør du ved å opprette en egen brukeridentiet og et passord i Webcruiter. E-postadressen din benyttes som brukeridentitet. 

Du kan gjenbruke CV-en din på flere stillinger via Webcruiter, også på evt. senere stillinger hos oss. Her kan du registere/endre din CV

Sirkula er offentlig, og etter offentlighetsloven kan alle kreve innsyn i søkerlister til offentlige stillinger. Dersom du ønsker å reservere deg mot å stå på søkerlisten, må du sende en begrunnet søknad om reservasjon, som det vil bli tatt stilling til.

Hva tilbyr vi?

Vi kan tilby konkurransedyktige arbeidsvilkår, gode pensjonsordninger og gode forsikringer. Sirkula er en IA-bedrift (inkluderende arbeidsgiver). I 2018 fikk vi IA-prisen for Innlandet (se pressemelding fra NAV Arbeidslivssenter) for arbeidet vi gjør på området.

Sirkulas visjon er at vi gir alt avfall høyere verdi. Våre verdier er miljøbevisst, engasjert, troverdig og framtidsrettet

Vi tar imot lærlinger

Sirkula er medlem av Okio (Opplæringskontoret for industribedrifter, Østlandet) og er en lærebedrift for skoleelever som tar utdaninng og fagbrev innen gjenvinningsfaget.

De fleste av våre driftsoperatører som jobber på gjenvinningsstasjonene og på avfallsanlegget på Heggvin har fagbrev.

Spørsmål om å være lærling i Sirkula rettes til Birgitte Lunn (Hias), tlf.: 984 31 489, e-post: Birgitte.Lunn@hias.no . Sirkula leier inn personaltjenester fra virksomheten Hias som Sirkula tidligere var en del av.

Vil du være trainee hos oss?

Sirkula er medlem i Trainee Innlandet, og har/har hatt traineer i ulike fag som har jobbet hos oss.

Spørsmål om å være trainee i Sirkula rettes Birgitte Lunn (Hias), tlf.: 984 31 489 e-post: Birgitte.Lunn@hias.no. Sirkula leier inn personaltjenester fra virksomheten Hias som Sirkula tidligere var en del av.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Vi vil bruke din og andres tilbakemelding for å kontinuerlig forbedre denne siden.

Hva forsøkte du å finne?