Har du et hjerte for ombruk?

Er du i tillegg en nettverksbygger og en kremmersjel, er det kanskje deg vi leter etter.

Sirkula har gjennom flere tiår bidratt til at avfall fra innbyggerne på Hedmarken kan gjenvinnes til nye ny ting, på grunn av god sortering av avfallet hjemme og på gjenvinningsstasjoner. Nå skal vi løfte avfallshåndteringen enda et hakk. Sirkula bygger landets første kretsløpspark på Gålåsholmen. I tillegg til en tradisjonell gjenvinningsstasjon, bygger vi der et mottak, lager og verksted for varer som kan gå til ombruk.

 

Vi trenger en kremmer og nettverksbygger

Vi søker etter en person som skal være pådriveren i arbeidet med å bygge opp og organisere driften av ombruksdelen i kretsløpsparken. Det viktigste i stillingen er å finne og få på plass aktører som ser muligheten for ombruk i det som tradisjonelt har blitt avfall. Disse partnerne må også evne å gjøre forretning ut av sine idéer.

Vi  ser for oss at vår nye medarbeider gjennom sin virksomhet bidrar til å løfte ombruk generelt gjennom kommunikasjon, og digital salg og markedsføring overfor samarbeidspartnere og innbyggere generelt.

For å lykkes i denne jobben må du ha gode samarbeidsevner og være en god nettverksbygger. Du må ha evne til å gjennomføre, og  være kreativ i forhold til å se muligheter til utvikling av driften.

Sirkula er i Innlandets største renovasjonsselskap og også ledende i landet innen avfallssortering.

Hos oss blir du en del av et uformelt og spennende arbeidsmiljø hvor ansatte har mye ulike kompetanse og høy grad av lojalitet til arbeidsgiver og selskapet. Du får jobbe i et selskap som er inne i en tid med mange store og spennende prosjekter hvorav kretsløpsparken er det største.

Du får en meningsfylt jobb gjennom å bidra til en bedre fremtid for oss selv og våre etterkommere! Du får være med å forme din egen stilling og stillingstittel.

Her kan du lese hele utlysningen og eventuelt søke på stillingen.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Vi vil bruke din og andres tilbakemelding for å kontinuerlig forbedre denne siden.

Hva forsøkte du å finne?