Innhold

Miljøuka 2020 - utsatt

18.-25. april arrangeres Miljøuka 2020 i samarbeid med Hamar naturskole og Hamar, Stange, Løten og Ringsaker kommune. Dette skal være en regional temauke for miljø hvor ombruk og sirkulær økonomi står i fokus.

Hva er Miljøuka 2020?

Miljøuka 2020 skal være en regional temauke for miljø hvor ombruk og sirkulær økonomi står i fokus. Det hele starter med offisiell åpning av den nye kretsløpsparken på Gålåsholmen, hvor det nye ombrukskonseptet Resirkula og dens butikker vil finne sted. Videre gjennom uka vil det være arrangementer og aktiviteter som tar for seg ulike aspekter av miljø og sirkulær økonomi, i samtlige kommuner og på kretsløpsparken. Hamar naturskole vil engasjere elever på ulike trinn i grunnskolen gjennom uka. Hovedtemaene for uka er "ombruk, reparasjon og redesign av produkter" og "bærekraftig matproduksjon- og forbruk".

Er du interessert i å være med på programmet?

Det er allerede spennende programposter under planlegging, men vi vil gjerne komme i kontakt med flere lokale aktører som kunne tenke seg å bidra med noe på programmet. Dette kan være alt fra verksted i reparasjon eller redesignteknikk til utsalg av ombruksvarer og/eller miljøvennlig mat. Kanskje du, ditt lag/forening eller bedrift ønsker å vise frem hva du /dere jobber med på feltet? Ikke gå glipp av muligheten til å vise frem dette i regionens temauke for miljø.

Ta kontakt med din kommune innen 1.mars :

Løten: Sigrid Friis Ruud- sigrid.friis.ruud@loten.kommune.no 

Stange: Erik Habberstad- erik.habberstad@stange.kommune.no

Ringsaker: Ole Roger Strandbakke- ors@ringsaker.kommune.no

Hamar: Lise Urset- lise.urset@hamar.kommune.no

 

Lurer du på noe?

Lurer du på noe i forhold til miljøuka 2020? Ta kontakt!

Maria Sætersdal Remøe- maria.remoe@sirkula.no

Følg med på denne siden og vårt facebook-event for oppdateringer om programmet. 

 

Miljøuka 2020 skal bidra til å sette fokus på miljø og sirkulær økonomi i vår region. Uka er et samarbeid mellom Sirkula IKS, Hamar naturskole, Hamar kommune, Stange kommune, Løten kommune og Ringsaker kommune. Miljøuka støttes av Fylkesmannen i Innlandet og Innlandet fylkeskommune.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Vi vil bruke din og andres tilbakemelding for å kontinuerlig forbedre denne siden.

Hva forsøkte du å finne?